هدف ازبسته بندی کردن این است که هم زمان نگهداری موادغذایی افزایش یابد و هم بطور کلی ازخطرعوامل فساددرونی و بیرونی و اکسایش حفظ شود همچنین حمل و نقل موادغذایی بهتر و اسانتر انجام گردد

بسته بندی محصولات غذایی چنان جدی و مسئله ساز است که می باید دولت به عنوان گامی درراه توسعه صادرات تسهیلاتی برای وارد کردن دستگاه های جدید بسته بندی و جعبه فست فود و موادلازم فراهم آورد و امکاناتی کافی دراختیارشرکت هایه صادرکننده قرار دهد دراین مقاله به مهمترین عوامل موثر درفساد ازجمله میکروارگانیسم و اکسیژن و نقش بسته بندی درجلوگیری ازورود آنها به موادغذایی تحت عنوان بسته بندی و بهداشت اهمیت اقتصادی بسته بندی که مهم ترین آن افزایش طول عمر نگهداری مواغذایی ویژگیهای بسته بندی مانند عدم تاثیر متقابل سوء بین محصول و ماده بسته بندی ویژگی مکانیکی مقاومت حرارتی وجذاب بودن ظاهربسته بندی و چندروش بسته بندی ازجمله روش بسته بندی اتمسفر تغییر یافته شماری ازانواع بسته بندی بررسی و به مزایا و معایب آنها پرداخته میشود همچنین به تاریخچه ای مختصر ازاستفاده ازاین مواد درموارد خاص نیز اشاره خواهد گردید یکی ازقدیمترین ظروف بسته بندی مخصوصا درمورد موادغذایی ظروف شیشه ای می باشد اعتقاد براین است که شیشه گری نوعی ازصنعت کوزه گری بوده و قدمت آن به 7000سال قبل ازمیلاد مسیح برمیگردد و درباستان ساخت بطریهای شیشه ای یک صنعت مهم بشمار می آمد